lunes, 1 de agosto de 2016

GRIS 2015
Vins de Taller · Siurana d'Empordà

100% Merlot
Breu maceració pel·licular a baixa temperatura i posteriorment premsat lleuger.
Fermentació a temperatura controlada (15ºC - 16ºC).

Net, elegant i harmoniós.
Amb aromes de grosella i maduixa presenta un final fresc i persistent.

lliga de somni amb pica-pica de peix, marisc, gambes de Palamós, escamarlans i verdures.
Plats lleugers, arròs de verdures i carns blanques.

Merlot
Raïm negre, de cep força prolífic. Proporciona vins de color vermell intens, amb tocs porpres. A mesura que maduren es tornen més foscos i intensos. Ideal per a ser consumits de joves o amb maduració de pocs mesos en bóta.

Vins de Taller 
És la culminació d’un somni perseguit per un expert en plantes, jardins i paisatge, que va convertir un terreny erm en un jardí, i uns camps en uns vinyets.

Antoni Falcón va crear Vins de Taller el 2002 a Siurana d’Empordà, tot sabent que un projecte d’aquestes característiques precisa grans dosis d’il·lusió i experiència, i conscient que la paciència i el factor temps són fonamentals en els processos que tenen com a base les plantes.

Ara fa 14 anys que va néixer Vins de Taller, una societat primer limitada a l’entorn familiar i posteriorment ampliada a un grup de socis i amics que comparteixen una mateixa manera de veure la vida. Tots ells, de professions liberals i creatives, aporten rigor, experiència i noves idees al projecte comú on és més important l’excel·lència dels vins que una producció elevada d’ampolles.

No hay comentarios:

Publicar un comentario