PRIVAT RESERVA BRUT NATURE ROSÉ 2013
[Celler Alta Alella · DO. Cava · Alella]
Actualització del concepte bàsic del Cava procedent de
raïms ecològics, accentuant el caràcter fruitós i estructurat sense perdre lleugeresa.
La verema es realitza manualment en caixes petites en el punt òptim de maturació. Després d’una maceració en fred durant 6 hores per tal d’obtenir el color desitjat, el raïm es premsa lleugerament obtenint el most flor. La fermentació té lloc en tines d’inox. a 15oC i posteriorment s’aplica el mètode tradicional d’elaboració. Amb una criança mínima de 15 mesos es posa la venda acabat de desgorjar.
Color maduixa.
Aromes de violetes i de fruites vermelles (groselles maduixetes) pròpies de la varietat Mataró(Monastrell).
Lleuger i fresc pas per boca, recordant les aromes de fruites vermelles. Delicada i integrada bombolla.
L’expressió moderna de la varietat més antiga del cava”.
El celler ha estat dissenyat específicament per a microvinificacions. Els dipòsits petits permeten fermentar cada parcel·la per separat, cosa que fa possible collir el raïm en el seu punt òptim de maduresa, segons cada parcel·la i varietat. Tots els vins fermenten a temperatura controlada en dipòsits d’acer inoxidable, o en barriques noves de roure francès o americà.
No hay comentarios:
Publicar un comentario