martes, 7 de junio de 2016

AT. ROCA BRUT RESERVA 2013
[Celler AT. Roca · DO. Penedès · Sant Sadurní d'Anoia]

AT Roca Brut Reserva 2013 és un vi escumós de qualitat produït a la regió vinícola del Penedès amparat per la nova DO Clàssic Penedès i elaborat a partir de les varietats tradicionals per fer cava Macabeu, Xarel·lo i Parellada.


Els raïms neixen de vinyes de més de 30 anys plantades a la DO Penedès i conduïts per viticultura ecològica.


La vinificació per fer AT Roca Brut Reserva 2013 d'Agustí Torelló Roca és tradicional, seguint el mètode Champenoise, amb una criança de 15 mesos a l'ampolla desprès de la segona fermentació en el repòs del celler AT Roca. En el moment del degollament té una lleugera addició de sucre extern en el licor d'expedició fins a arribar als 4,5 grams per litre.


Color groc pàl·lid amb reflexos color or i verdosos.
D'aspecte net i brillant, amb bombolla fina que forma rosaris i corona en la copa.
AL NAS

Aromàticament, AT Roca Brut Reserva ecològic és net, atractiu i franc, on dominen les aromes de pomes dolçes com les reinetes, polpa de cítrics, pera, anisats i algun record mineral, tot això sobre un fons de pastisseria fina.

La seva entrada en boca és agradable, amb un pas fresc, sucós i intens, amb una bombolla notable que ens aporta cremositat i una acidesa molt refrescant. Té un postgust llarg i seductor que ens deixa sensacions fresques, molt afruitades en boca.

No hay comentarios:

Publicar un comentario