jueves, 2 de junio de 2016

KREMANT 2014
[Celler Masia Serra · DO. Empordà · Cantallops]

100% Garnatxa blanca
24 Mesos de criança

Vi escumós de qualitat, elaborat pel mètode tradicional. Fermentat i envellit en ampolla. Després de l’envelliment de 24 mesos ha estat remogut manualment en els pupitres. Un cop concentrat el pòsit en el coll de l’ampolla, ha estat degollat en calent (sense congelar el pòsit). No s’hi ha afegit licor d’expedició, ja que es tracta d’un BRUT NATURE.

El llarg envelliment li proporciona complexitat aromàtica: s’hi mantenen els aromes primaris o afruitats, combinats simbiòticament amb llevats frescos (notes de pastisseria) i aromes d’autòlisis que ens recorden els fumats i vegetals cuits.

En boca,  s’hi perceben unes lleus puntes làctiques de llevats frescos. El carbònic és molt suau i ben integrat. El seu color groc amb suaus tonalitats verdoses, unit al lent i harmoniós despreniment de minúscules bombolles, el fan un producte d'alta qualitat.


No hay comentarios:

Publicar un comentario