lunes, 20 de junio de 2016

FLORESTA 3B8
[Celler Pere Guardiola · DO.Empordà · Capmany]

Samsó, Garnatxa, Syrah i Merlot.
Floresta 3B8 és el resultat d’un precís i acurat cupatge. 300 litres a cada Barrica de roure francès durant 19 mesos de criança. I un mínim de 8 mesos en ampolla.

Color granat amb reflexos teula d’intensitat mitjana alta. Aroma net, potent i harmònic dominat per la vainilla, fusta noble compensada pels fruits vermells i un lleuger fons d’espècies i tabac ros.
En boca és estructurat i carnós, final agradable i persistent amb un aroma retronassal elegant i un admirable equilibri fusta / fruita que el fa molt singular i atractiu. Temperatura de servei: 17ºC

Els cellers Pere Guardiola i els vins que elaborem són el reflex fidel de tota una història familiar que ha evolucionat fins aconseguir una diferenciació i una personalitat pròpies, que van indefugiblement lligades amb la terra que ens ha vist néixer i créixer: L'Empordà.

Les primeres referències dels nostres avantpassats fundadors de l'empresa daten de 1871, on trobem una escriptura de compravenda d'una vinya anomenada Mirgoler, encara existent, i on, com a dada curiosa, hi destaca la presència del prestigiós escriptor Carles Bosch de La Trinxeria, resident a la Jonquera a les acaballes del segle XIX i un gran narrador del tema de la fil·loxera.

No hay comentarios:

Publicar un comentario