sábado, 28 de mayo de 2016

ANHEL D'EMPORDÀ 2014 (Negre)
(Celler Pere Guardiola · Capmany · DO. Empordà)

100% Samsó
Verema manual i amb una acurada elaboració tradicional, reposarà 9 mesos en bótes de roure francès.

Guanyador del BACCUS DE PLATA 2016.

Els cellers Pere Guardiola i els vins que elaborem són el reflex fidel de tota una història familiar que ha evolucionat fins aconseguir una diferenciació i una personalitat pròpies, que van indefugiblement lligades amb la terra que ens ha vist néixer i créixer: L'Empordà.

Les primeres referències dels nostres avantpassats fundadors de l'empresa daten de 1871, on trobem una escriptura de compravenda d'una vinya anomenada Mirgoler, encara existent, i on, com a dada curiosa, hi destaca la presència del prestigiós escriptor Carles Bosch de La Trin.

A finals dels anys 80 es consolida i amplia l'activitat d'elaboradors i embotelladors de vi, decidint-nos per l'elaboració d'un producte de qualitat usant raïm procedent exclusivament de les nostres vinyes i, per tant, amb una producció limitada. Es planten noves vinyes amb les varietats Garnatxa Negra, Ull de Llebre, Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah i Chardonnay; i es millora el sistema de cultiu de les antigues vinyes amb tècniques pensades per obtenir productes de qualitat.


No hay comentarios:

Publicar un comentario