domingo, 29 de mayo de 2016

OLIVER CONTI CARLOTA (2011)
(Celler Oliver Conti · DO. Empordà · Capmany)

Cabernet Franc & Cabernet Sauvignon
Carlota és el nom de la filla gran d’en Jordi Oliver i també és el nom de una de les nostres vinyes. Amb aquest  vi volem donar a conèixer l’elegància d’un Cabernet Franc, amb un 25% de Cabernet Sauvignon que li aporta una mica d’estructura i tanicitat, tot conservant la seva personalitat.

Ha reposat 12 mesos en bótes de roure francès.
En aquesta collita destaquen els aromes molt madurs de raïm i cireres. En boca sentim una fusta ben integrada (vainilla i clau) amb uns tanins potents però elegants. Té una bona persistència. Omple tota la boca amb gustos de fruita vermella molt madura, tanins potents i elegants i un fons de torrats. El color és granat amb reflexes violetes que denoten l’edat del vi.

L'Alt Empordà presenta unes característiques ideals per obtenir vins d'alta qualitat, gràcies al seu clima mediterrani protegit per les muntanyes de les Alberes.
Fins l'arribada d'Oliver Conti es tractava d'una zona poc coneguda des del punt de vista enològic, ja que la producció de la regió estava orientada a plantacions de masses destinades a vins corrents.
A Oliver Conti la investigació ha sigut constant i d'inestimable ajuda per aconseguir els nostres objectius.

No hay comentarios:

Publicar un comentario