sábado, 2 de abril de 2016

COLLECTION ROSÉ
(Perelada Comercial)

Cabernet Sauvignon, Syrah i Garnatxa roja.

Color rojo frambuesa. Aroma de frutos rojos con finas notas vegetales y un agradable tono lácteo.
En boca es fresco, redondo, envolvente y con un postgusto muy aromático.
Tiene un final perfumado, expresivo, persistente y con sensaciones frutales. Es un vino muy equilibrado y de mucha personalidad.

En una àrea reduïda de terreny, l’Empordà concentra una varietat de sòls que es dóna en molt pocs llocs del món. Vessants de pissarra, valls de sorra. Sediments d’origen fluvial, terres riques en llims i argiles, sòls de grava...

Terres que han vist com diverses civilitzacions cultivaven l’art del vi. Aquesta heterogeneïtat de les terres on creixen les seves vinyes permet a Castell Peralada obtenir un raïm amb una amplíssima gamma de matisos.

L’elaboració de vi al Castell de Peralada està documentada ja desde l’Edat Mitjana, tal com ho testimonien diversos documents i pergamins de l’època que es conserven a la biblioteca.
Quan Miguel Mateu va comprar aquest conjunt monumental el 1923, un dels seus principals objectius fou la revitalització d’aquesta tradició vitivinícola, una tradició que avui és més viva que mai i que ha incorporat la més moderna tecnologia per tal d’elaborar uns vins que treuen el màxim partit dels matisos dels sòls i les vinyes de l’Empordà.

No hay comentarios:

Publicar un comentario