AROA
Celler Masia Serra (Cantallops)
Fruit del desig de dissenyar un vi molt íntim i personal, inspirat en el caràcter i personalitat de la nostra filla
20% Marselan (any2000), 80% Garnatxa negra (any1961)
Per a la vinificació, a temperatura controlada (20-22ºC, s’han emprat tècniques clàssiques (llarga maceració, “délestage”, remuntades...) per tal d’obtenir els continguts justos en polifenols i polisacàrids, a més de les aromes netes; elements que estructuren complexament el vi. Envellit durant 12 mesos en bótes de roure francès Allier, de torrat lleuger.
Producció limitada de 2.200 ampolles de 75 cl. i 100 màgnums de 150 cl.
La seva feminitat, suavitat i elegància apareixen en nas, aportades per les notes balsàmiques de la Garnatxa Negra. En el seu pas per boca ens sorprèn amb molta explosivitat i rebel·lia.
MASIA SERRA és un celler familiar, fruit d’esforços i d’il·lusions. La noblesa i la constància en el treball queden palesades, a cada petjada que deixem en el recorregut per les seves vinyes.
No hay comentarios:
Publicar un comentario