viernes, 1 de abril de 2016

AROA
Celler Masia Serra (Cantallops)

Fruit del desig de dissenyar un vi molt íntim i personal, inspirat en el caràcter i personalitat de la nostra filla

20% Marselan (any2000), 80% Garnatxa negra (any1961)

Per a la vinificació, a temperatura controlada (20-22ºC, s’han emprat tècniques clàssiques (llarga maceració, “délestage”, remuntades...) per tal d’obtenir els continguts justos en polifenols i polisacàrids, a més de les aromes netes; elements que estructuren complexament el vi. Envellit durant 12 mesos en bótes de roure francès Allier, de torrat lleuger.

Producció limitada de 2.200 ampolles de 75 cl. i 100 màgnums de 150 cl.

La seva feminitat, suavitat i elegància apareixen en nas, aportades per les notes balsàmiques de la Garnatxa Negra. En el seu pas per boca ens sorprèn amb molta explosivitat i rebel·lia.

MASIA SERRA és un celler familiar, fruit d’esforços i d’il·lusions. La noblesa i la constància en el treball queden palesades, a cada petjada que deixem en el recorregut per les seves vinyes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario