miércoles, 30 de marzo de 2016

MISTELA ESPOMA
Una mistela experimental del Celler *LaVinyeta (Mollet de Peralada)

Si sumem una ment inquieta i creativa a una base sòlida de coneixement i rigorositat, el resultat pot ser sorprenent. ÉS poma és una mistela elaborada amb garnatxa de l’Empordà i suc de poma de Girona. Pep Nogué i La Vinyeta, poma i garnatxa, Girona i l’Empordà. Com dues peces d’un trencaclosques, aquesta és una mistela de fusions. Poma en nas, garnatxa en boca. Es pot imaginar un producte innovador amb més vincle a la terra?

Garnatxa Roja, Suc de poma de Girona, Alcohol vínic, Alcohol de poma de Trento.

Intensitat de color baixa i excel·lent presència d’aromes de poma verda. Aroma neta i elegant de poma fresca. A la boca expressa el volum i la força de la garnatxa amb la frescor de l’àcid màlic de la poma.
El seu pas per boca és fi i sedós, amb un cert caràcter femení i bona persistència final.

No hay comentarios:

Publicar un comentario