domingo, 3 de abril de 2016

CIGONYES BLANC
(Perelada Comercial)

Castell Peralada dedica aquests nous vins als seus inquilins de més alçada: la colònia de cigonya blanca que nia als jardins del castell. Es tracta d'uns vins basats en varietats autòctones que celebren l’èxit del programa de reintroducció d’aquestes aus que es ve desenvolupant a Castell Peralada des de 1995.

100% Macabeu
Color groc pàl·lid brillant. Aroma intensa de fruita fresca, amb records de pera, sobre un fons floral i especiat. En boca és rodó, gras, envolupant, amb una acidesa molt viva. és un vi equilibrat, complexe, persistent i amb un final amable.

Nét del fundador de la bodega, Javier Suqué lidera Caves Castell Peralada des de finals dels anys 80. Gran amant dels vins i de l’Empordà, Javier Suqué va creure cegament en les possibilitats que aquesta terra oferia per a l’elaboració de vins d’alta expressió, mediterranis, moderns, elegants, amb personalitat... Per tal d’aprofitar-les, ell i el seu pare, Arturo Suqué, president de la companyia, no van dubtar en adquirir les millors vinyes de l’Empordà i realitzar importants inversions en investigació i desenvolupament.



No hay comentarios:

Publicar un comentario