viernes, 25 de marzo de 2016

TOCAT DE L'ALA
Celler Roig Parals (Mollet de Peralada)


A la xarxa escriuen..., "S'ha d'estar una mica boig, per deixar passar l'oportunitat de gaudir d'un vi tan rodó com aquest vi negre Tocat de l'Ala"

Aquest vi negre del Empodà és el fruit de la col·laboració entre el Celler Roig Perals i el celler del Montsant, Coca i Fitó. Per a la seva elaboració, s'han escollit Garnatxa, de vinyes amb edats d'entre 30 i 100 anys, i Samsó de vinyes que s'acosten al segle de vida. Per matisar aquesta expressió, s'ha incorporat un petit percentatge de Sirà. En totes elles, s'han aplicat preceptes d'agricultura sostenible.

Després de la verema i la vinificació per separat de cada varietat realitzada en dipòsits d'acer inoxidable, es realitza el cupatge definitiu del vi negre Tocat de l'Ala 2014 i es deixa reposar en bótes de roure francès i americà durant 4 mesos.

Color cirera intens. Aromes a nabius i gerds amb tocs de farigola. En boca ofereix un llarg recorregut elegant, mineral, amb fruita vermella, balsàmics i amb algunes notes de cacau. Tanins suaus, frescos, rodons i agradables. Bon postgust. Un vi per gaudir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario