jueves, 24 de marzo de 2016

FIL VI D'AGULLA
(Celler *la vinyeta)


Una línia fina separa el món del vi del de la cervesa. El Fil és una costura que uneix aquests dos mons. Un vi d’agulla elaborat amb llevat característic en l’elaboració de cerveses. El picant bombolleig natural de la fermentació en ampolla es manifesta en menudes bombolles —les agulles— subtils i persistents al paladar.

El seu color ens recorda les groselles en un camp de viva primavera. Com qui mira de sota una prunera, les seves aromes ens amaren. Les bombolles fines espurnegen en el paladar igual que l’estel de la nit clara. I lentament s’esvaeix, talment com l’escuma de l’onada brava.

100% Monastrell
Elaborat amb llevats cervesers. Segona fermentació a l'ampolla sense un posterior desgorjat, per tant els llevats es queden dins l'ampolla com en les cerveses artesanals.

Color vermell viu intens i bombolla fina. Desprèn aromes de fruita vermella madura, amb lleugers tocs especiats i un record de pastisseria per la presència de llevats a l'ampolla. L'entrada en boca és suau i amb pas sedós, i en destaca un final viu gràcies a les bombolles.

No hay comentarios:

Publicar un comentario