viernes, 2 de septiembre de 2016

CAMÍ D'EN POCA SANG (2015)
[Celler Hugas de Batlle · Colera · DO. Empordà]

100% Garnatxa Negra
Producció limitada a 3.624 Ampolles
Verema manual

Un grandíssim vi per gairebé qualsevol plat i alhora també un gran vi per a totes hores.
La seva frescor i el seu perfum el fan ser molt versàtil i capaç d'acompanyar qualsevol aperitiu, entrant o primer plat de cuina moderna amb equilibri de molts ingredients, gustos i sensacions.
Encaixa a la perfecció a les harmonies més agosarades com els plats de textures meloses, de les carns cuinades a baixa temperatura i al buit fins el seu punt òptim. També és, sens dubte, el millor dels acompanyants de taules tradicionals amb tapes variades, pastes, pizzes i arrossos.


Un dels vins més versàtils del Celler per que mostra, a l'hora, el costat fi i adaptable d'un vi blanc amb la contundència i a la personalitat dels negres de Colera.

Bonic color rosat, brillant i seductor.
Vi de nas atractiu, perfumat que ens ensenya les fruites típiques de la Garnatxa Negra quan és jove i fresca. D'agradable pas per boca, rodó i sedós d'entrada, molt fresc al paladar mig i llarg.
És juganer i convida a una segona copa.

Les Finques del Celler
Les nostres finques són totes al terme municipal de Colera. Temps enrera, abans de la fil·loxera, gairebé tot el terme estaba conreat en vinyes, amb una llarga tradició en fer bons vins: molt de caràcter, una gran concentració i amb una acidesa equilibrada. Totes les nostres vinyes estan molt influenciades pels tres factors que ens fan particulars:

*La proximitat amb el mar que ens dóna temperatures suaus tant a l’hivern com a l'estiu.
*El sòl, amb un alt nivell de pissarres que ens dóna una gran concentració de gustos i aromes en el raim, especialmente tocs minerals.
*La Tramuntana que ens proporciona un estat sanitari idoni a part de donar-nos singularitat.
Cuidem les nostres vinyes amb molta cura i respectem el medi ambient minimitzant l’ús de fungicides i sobretot de productes poc respectuosos. La qualitat del nostre producte i la peculiaritat del terreny ens fa que gran part de les feines les fem manuals. La verema per exemple; és tota manual i fent tria dels raims ja a peu de vinya.


No hay comentarios:

Publicar un comentario