martes, 12 de abril de 2016

SOMIATRUITES
(Celler Ferré Catasús · La Granada)

Vi blanc de la DO. Penedès elaborat pel celler Ferré i Catasús. Es tracta d'un cupatge de les varietats Chenin, Sauvignon Blanc, Xarel·lo i Chardonnay.

El raïm procedeix de vinyes d'entre els 10 i els 40 anys d'edat situades en tres finques diferents propietat del celler: Corral d'en Rafeques, Masia Gustems i Ca l'Escudé.

Les quatre varietats a partir de les quals s'elabora Somiatruites vinifiquen cadascuna pel seu compte. Els grans fermenten a temperatura controlada de 16º.
Després de fer el cupatge, Somiatruites s'embotella sense passar per cap temps de criança.
Ferré i Catasús és un celler que va ser fundat l'any 2001 i que es localitza en el municipi de La Granada, a la comarca de l'Alt Penedès.

Somiatruites té una forta personalitat. Després de gaudir dels seus aromes, ens sorprèn amb una acidesa ideal, lleugera però plena d’encant; capaç de crear una comunió perfecte per qualsevol tipus de paladar, per qualsevol exigència. Si, Somiatruites és especial. És orgullós i segur. Orgullós dels seus orígens, i segur de la seva evolució. El resultat és un vi blanc modern, però amb essència, amb retorn. Que mai s’oblida de la seva terra, el Penedès.

No hay comentarios:

Publicar un comentario