viernes, 8 de abril de 2016

GARNATXA TORRE DE CAPMANY
(Celler Pere Guardiola · Capmany)

Elaboració i criança singulars li donen un delicat aroma melós i de fruites confitades amb un tacte a la boca suau i seductor. Excepcional vi de postres o d'aperitiu.

Vi dolç natural elaborat integrament amb Garnatxa blanca i criat en bótes de roure.

Color caoba claro con tonos anaranjados.
Aroma de media potencia, recuerda a un rancio, frutas confitadas, higos, ciruelas, un poco de miel.
Boca muy suave, muy ligera, pasa como sin querer molestar ni mostrarse demasiado, discreto y agradable.

Els cellers Pere Guardiola i els vins que s'elaboren són el reflex fidel de tota una història familiar que ha evolucionat fins aconseguir una diferenciació i una personalitat pròpies, que van indefugiblement lligades amb la terra que ens ha vist néixer i créixer: L'Empordà.

Les primeres referències dels avantpassats fundadors de l'empresa daten de 1871, on trobem una escriptura de compravenda d'una vinya anomenada Mirgoler, encara existent, i on, com a dada curiosa, hi destaca la presència del prestigiós escriptor Carles Bosch de La Trinxeria, resident a la Jonquera a les acaballes del segle XIX i un gran narrador del tema de la fil·loxera.

No hay comentarios:

Publicar un comentario